Cursusinformatie update VRKI 2.0

Onderwerpen update VRKI 2.0

De VRKI 2.0 is bedoeld voor standaard objecten, voor de meest voorkomende woningen en bedrijven. De VRKI 2.0 is niet bedoeld voor (zeer) grote of bijzondere objecten met een hoge waarde concentratie of hoog risico, zoals bijvoorbeeld sommige juweliers, musea, een groot warenhuis, etc. Voor het vaststellen van het optimale beveiligingsconcept voor dergelijke situaties is maatwerk noodzakelijk.

De VRKI 2.0 bestaat uit twee delen:

VRKI 2.0 deel A:

1. Bepalen van de risicoklassenindeling voor woningen en voor bedrijven

2. Kiezen van beveiligingsmaatregelen

3. Informatieve bijlage: Voorbeeld intakedocument. Het Voorbeeld Intakedocument maakt geen onderdeel uit van de VRKI 2.0 maar geeft richting aan de uitvoering van het werken met de VRKI 2.0. Vanwege het belang van het document is ervoor gekozen het op te nemen als informatieve bijlage van de VRKI 2.0.

VRKI 2.0 Deel B:

Overzicht van de verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen:

O – niveau 1 t/m 2

BK – niveau 1 t/m 4

CO – niveau 1 t/m 4

ME – niveau 1 t/m 4

EL – niveau 1 t/m 4

SD – niveau 1 t/m 4

AT – niveau 1 t/m 4

RE – niveau 1 t/m 4

Vakbekwaamheidsregister en relatie cursus update VRKI 2.0

Van Dusseldorp werkt samen met  CIBV om de kwaliteit hoog te houden. CIBV heeft het Register Vakbekwaamheid in het leven geroepen om daadwerkelijk de actuele kennis van de personen met MBV, TBV, TBMB en Beveiliger in kaart te brengen. Als u het examen MBV, TBV en TBMB bij CIBV met goed gevolg heeft afgerond kunt u zich  vrijwillig aanmelden voor het Register Vakbekwaamheid, dit is gratis. U dient dan wel elke 2 jaar een cursus update VRKI 2.0 te volgen om geregistreerd te blijven. Heeft u in het verleden uw MBV, TBV diploma gehaald dan kunt u bij ons de cursus update VRKI 2.0 volgen en u vervolgens alsnog laten registreren in het Register Vakbekwaamheid

Voor meer informatie: www.cibv.nl

Cursusduur update VRKI 2.0: 1 dag