Van Dusseldorp Training en Maas Opleidingen hebben de handen ineengeslagen om het beste uit beide werelden samen te voegen in één opleiding, te weten TBV-Specialist® ofwel Hoog Risico Adviseur(HRA). Deze opleiding is bedoeld voor die adviseurs die hoge/ingewikkelde risico’s moeten beoordelen en invullen met de juiste beveiligingsmaatregelen. Voor deze risico’s is de VRKI ontoereikend  en kan alleen maar maatwerk, gericht op dat specifieke object, een oplossing bieden. Dit allemaal zoals bedoeld in BORG- A en VEB 4 .

TBV-S® is bedoeld voor die TBV’ers die te maken hebben met hoog risico-objecten waar veel meer bij komt kijken dan de VRKI. Bij het behalen van dit diploma wordt de cursist ingeschreven in het vakbekwaamheidsregister van het CIBV onder Level 3.

De cursist krijgt dus, bij slagen, een officieel diploma verstrekt door het onafhankelijk examenbureau CIBV.

Deze onafhankelijkheid, scheiding tussen opleider en examenbureau, was 1 van de voorwaarden om deze cursus te ontwikkelen. Het diploma moet tenslotte wel wat waard zijn!

Deze opleiding is ook geschikt voor adviseurs  zonder diploma TBV. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beveiligingsverantwoordelijke op een gemeentehuis of van een bedrijf waar grote veiligheidsbelangen op het spel staan.

De cursus is gebaseerd op een twaalf-stappenplan, waarbij klassikale lessen gecombineerd worden met workshops.

Stap voor stap kunt u dan uw eigen gekozen risico-object invullen met de beveiligingsmaatregelen. Om te kijken of u op de goede weg bent volgt er een tussentijdse toets die voor 20% meetelt voor het definitieve examencijfer.

De cursus beslaat 25 dagdelen inclusief de workshops.

Voor meer informatie kunt u mailen naar tbv-s@maas-opleidingen.nl

We zien u graag!