Over ons

Van Dusseldorp Training levert al sinds 1 augustus 2000, cursussen voor de beveiligingsbranche. Het cursusmateriaal wordt voortdurend aangepast naar eenvoudig te leren lesstof. Doelstelling is om de cursisten klaar te stomen voor het examen dan wel ze op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.  Naast de klassikale cursussen, met als  extra optie de E-learning module, op verschillende locaties in Nederland, verzorgen wij ook In-company cursussen en hebben wij een breed aanbod E-learning cursussen.

Klassikaal

Op verschillende locaties in Nederland is het mogelijk om diverse cursussen te volgen. Onze filosofie is om zoveel mogelijk naar de cursisten te komen en daardoor reistijd en kosten te besparen. Daarbij kan de cursist, op verzoek gebruik maken van E-learning (€ 25,00), ofwel gebruik maken van de Internet-opleiding. Een erg fijne optie als je de klassikale les gemist hebt.

InCompany

Van Dusseldorp Training verzorgt elke cursus bij u in het bedrijf, of een andere cursus- locatie van uw keuze, op de dag en tijdstippen die u het beste uitkomen. Deze aanpak bespaart u tijd en geld.

Maatwerk

Van Dusseldorp Training ontwerpt maatwerkprogramma’s voor u. Dat wil zeggen dat u uw wensen kenbaar kunt maken en wij vervolgens in overleg met u de cursus samenstellen en verzorgen. U geeft aan welke onderwerpen het lespakket dient te bevatten en wij werken het onderwerp met u uit.

Opleidingsovereenkomst

Als u uw bedrijf en medewerkers bij de tijd wilt houden in de snel veranderende beveiligingsmarkt, dan is Van Dusseldorp Training úw partner. Wij zetten niet alleen een opleidingstraject op, maar passen dit traject ook tussentijds aan, indien zich ontwikkelingen voordoen die een wijziging in uw bedrijfsvoering noodzakelijk maken.

E-learning

Naast het volgen van klassikale cursussen bij Van Dusseldorp Training is het ook mogelijk veel cursussen via E-learning (internet) te volgen. De cursist studeert in zijn eigen tempo. Cursussen via internet besparen u naast reis- en kilometerkosten ook kosten op de cursus! 

Webinar

Op verzoek kunnen we ook webinars organiseren als dit makkelijker uitkomt dan een klassikale of InCompany cursus. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.