Webinar

 


Cursus Monteur Beveiligingsinstallaties(MBV) Theorie

Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (Wet PBR) dient een erkend Technisch beveiligingsbedrijf of Alarminstallateur te beschikken over goed opgeleid, deskundig en betrouwbaar personeel. Naast een verklaring van betrouwbaarheid (afgegeven door de politie ) dient de vakbekwaamheid van monteurs te worden aangetoond met het diploma Monteur Beveiligingsinstallaties. Het diploma MBV is verplicht om werkzaamheden uit te mogen voeren.

De cursist ontvangt van ons voor aanvang cursus, cursusboek en een inlog voor de ongeveer 1000 meerkeuzevragen die de cursist zelf online kan maken. Daarbij ook nog oefentoetsen.

Cursusduur: 12 avonden

Cursusprijs: € 1.229,00 ex btw en ex examenkosten

Cursusdata

Inschrijven

Cursusinformatie


Cursus Technicus Beveiligingsinstallaties(TBV) Theorie

Een  erkend Technisch Beveiligingsbedrijf moet voor het afgeven van een kwaliteitsdocument van beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen een erkenning  bezitten. Deze beveiligingswerkzaamheden dienen onder leiding en verantwoordelijkheid van een Technicus Beveiligingsinstallaties, die als certificaathouder is benoemd, te geschieden. Voor het uitvoeren van de beveiligingswerkzaamheden geeft hij/zij leiding aan beveiligingstechnici die in het bezit zijn van het MBV diploma.
De certificaathouder is tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van het ontwerp, installatie en onderhoud van beveiligingssystemen.
Het diploma TBV is dus verplicht voor het afgeven van kwaliteitsdocumenten.

Deze theoriecursus is de voorbereiding voor het TBV theorie-examen.

 

Een voldoende voor dit examen samen met een voldoende voor het Case-examen resulteert in een TBV diploma.  Dit case examen wordt alleen klassikaal aangeboden. Wilt u hiervoor ook gelijk inschrijven dan zijn de totale kosten € 2.279,00 ex btw en examenkosten en komen er 8 avonden dan wel 4 dagen bij. In het veld “opmerkingen” in het aanmeldformulier invullen of u hier gebruik van wil maken. Graag ook invullen welke locatie.

Dit zijn de locaties van de avondcursussen en de dagcursus . Wij zullen u vertellen om welke avonden dan wel dagen het gaat.

De cursist ontvangt van ons voor aanvang van de webinar, een cursusboek en een inlog voor de ongeveer 1000 meerkeuzevragen die de cursist zelf online kan maken. Daarbij ook nog oefentoetsen.

Cursusduur Webinar TBV theorie: 14 avonden

Cursusprijs TBV theorie: € 1.429,00 ex btw en ex examenkosten

Cursusdata

Inschrijven

 

Cursusinformatie