VEB partner aanbieding

Mocht u interesse hebben in het volgen van een van onze cursussen in het nieuwe seizoen, beginnend vanaf januari 2016, dan heten wij u van harte welkom.  Als VEB lid ontvangt u 10% KORTING op de klassikale cursussen!

 

TBMB Cursus

Al jaren geven wij TBMB cursussen.  In het kader van het S.I.B. register is het ook verplicht om dit diploma te halen. Wij gaan deze cursus weer organiseren in  het nieuwe jaar zodat men op kan gaan voor het examen. Om de behoefte onder de VEB leden te inventariseren kunt u dit aangeven op onze contactpagina waarin u aangeeft hier interesse in te hebben. Bij voldoende interesse zullen we de cursusdata gaan vastleggen.

meer informatie

MBV/TBV theorie

Met een zeer hoog slagingspercentage zien wij elk jaar meer cursisten op onze cursussen verschijnen. Doelgericht werken en  het enthousiasme van de docenten zorgen voor deze hoge slagingskans. Daarbij hebben wij verschillende locaties in het land zodat u minder reistijd en kosten kwijt bent. Dit, samen met onze  E-learning module, zorgt voor de maximale input voor de cursisten. Onze inspanningen stoppen niet bij de avond of dagcursus. Cursisten kunnen ons ook tussendoor bereiken met vragen, zodat wij het maximale bereiken voor hen kunnen betekenen, slagen is het doel!

meer informatie MBV theorie

meer informatie TBV theorie

meer informatie TBV case

meer informatie TBV Compleet

 

Cursussen Brandmeldinstallaties

Of het nu is voor installatie- Onderhouds- of Projecteringsdeskundige,  wij hebben de juiste docent die met zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt voor een hoog slagingspercentage.  Jarenlange ervaring van de docent is de sleutel naar succes!

meer informatie

Installatie- en Projecteringsdeskundige Camerasystemen

Camerasystemen worden steeds belangrijker. Gelukkig zien we ook steeds vaker dat de gebruiker deskundigheid vraagt. Dit is aantoonbaar met het bewuste diploma.

meer informatie

In-company cursussen

Steeds vaker maken bedrijven gebruik van de mogelijkheid om In-company een cursus te organiseren. Dit is mogelijk voor alle cursussen.  Vraag naar onze tarieven.

meer informatie

Update VRKI

In het kader van de VEB 3 kwaliteitsregeling is kennis van de VRKI een verplichting. Wij komen naar u toe op verschillende locaties het komende jaar.  Ook vaak als In-company cursus gevraagd! Let op, nu verlaagd naar € 269,00!

meer informatie

TCP/IP voor de beveiligingstechniek

In deze cursus gaan we in drie avonden in op de theorie en praktijk. De docent, met veel ervaring, zal een belangrijk deel van de lessen besteden aan de praktijk.  De cursist zal dus actief zelf bezig zijn met de instellingen en probleemoplossing naast de hoognodige theorie.

 

meer informatie